7. 01. 2021
緊急事態宣言の中少しでも皆様に楽しい食事を楽しんでもらいたい気持ちからのディナーのみのショートコースのご案内です。
いつものシャントレルの10,000円のフルコースからお好きなお皿を何品か選んでもらうコースです。できれば3品以上の注文とお連れ様と同じものを選んでもらうmenu au choixというシステムです。
前菜だけでも構いません、デサートコーヒー召し上がらなくても大丈夫です。
食べていただいた分の金額を頂戴致します。
基本6,000円くらいからの料金設定です。
もちろん今まで通りフルコース召し上がりたい方も大歓迎です。
ただフルコースのご希望の方は17:30からのご来店をお願い致します。
最終入店を18:30、20:00閉店とさせていただきます。
平日はディナーのみ17:30オープン。土日はランチ12:00オープン、 ディナーは17:30オープンとさせていただきます。
平日、土日ともディナーはお好みのショートコース(チョットシャントレル^ ^)
もしくは17:30スタートの10,000円のフルコース。
土日ランチは12:00スタートの7,000円と10,000円のフルコースのご案内となります。
今後もソーシャルディスタンスを守り、飛沫防止のパーテーションを設置します。
ご不便をおかけしますが、スタッフ一同皆様に喜んでもらえるように精一杯頑張りますので、これからもシャントレルを宜しくお願い致します。
2021年1月7日 中田雄介
“Chotto” (a bit of) Chanterelles
While the state of emergency has been declared, we would like to introduce an additional short course offered only at dinner time so that you can enjoy a pleasant meal in a limited time.
This is a course where you can sellect some of your favorite dishes from the usual Chanterelles full course of 10,000 yen.
Basically, it is a system called “menu au choix” where you can select 3 or more items of the same items in a group.
You can select only the appetizer, or you can skip dessert coffee.
You will be charged only for dishes you select.
The price range for this short course is from 6,000 yen.
Of course, those who want to enjoy the full course are also welcome.
If you would like a full course meal, please come to the restaurant at 17:30.
The last entry will be at 18:30 and the closing will be at 20:00.
Open at 17:30 for dinner only on weekdays.
During weekdays, we will open at 17:30 for dinner only and during weekends, we will open at 12:00 for lunch and re-open at 17:30 for dinner.
Weekdays (Open at 17:30 for Dinner)
– “Chotto” Chanterelles: 6,000+ yen
– Full course (starts from 17:30): 10,000 yen
Weekends (Open at 12:00 for Lunch and 17:30 for Dinner)
– Lunch Full course (starts from 12:00): 7,000 yen or 10,000 yen
– “Chotto” Chanterelles: 6,000+ yen
– Full course (starts from 17:30): 10,000 yen
We will continue to maintain the social distance and set up partitions to prevent the spread of the coronavirus disease.
All our staff will do our best to make you happy and enjoy our foods and services.
We appreciate your continued support for Chanterelle.
7th of January, 2021
Yusuke Nakada